Despre noi

VILA BRANCOVEANU
Vila Brancoveanu este situata in statiunea Eforie Sud, la 15 km de Constanta si 50 km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
Este o cladire cu  valoare arhitecturala construita in perioada interbelica, amplasata in centrul istoric al statiunii,intre cele doua parcuri din Eforie Sud,  la 200 de plaja publica si 100 m de baile reci de namol aflate pe malul lacului Techirghiol.
In anul 2013 a fost restaurata pastrandu-se elementele originale in arhitectura fatadei.
Interiorul vilei, adaptat standardelor actuale de confort, pastreaza acel “parfum de epoca” ce ii confera un aer distins si elegant, oaspetii nostrii putandu-se bucura de o atmosfera reconfortanta.
Vila dispune de o curte  frumos amenajata si terasa inconjurata de o bogata vegetatie.
Camerele sunt dispuse pe 3 nivele si mansarda:
~7 camera duble simple,
~ 2 camera duble cu balcon,
~2 apartamente cu 2 dormitoare, destinate familiilor formate din  2 adulti si 2 copii.Fiecare apartament se compune din doua camere ce  comunica intre ele printr-o scara interioara si dispune de o baie. O camera este dotata cu un pat matrimonial iar cea de-a doua cu doua paturi single.
~1 apartament cu 3 dormitoare. Poate fi inchiriat pentru maximum 4 adulti si 2 copii, este impartit in trei camere ce comunica intre  ele printr-o scara interioara, doua sunt dotate cu pat matrimonial iar cea de-a treia cu doua paturi single si dispun de doua bai.
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobilier nou de lemn alb, aer conditionat, minibar si dispun de baie cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, incalzire.
Se asigura lenjerie alba si prosoape de bumbac, de buna calitate.
Vila Brancoveanu asigura gratuit sezlonguri si umbrele oaspetilor sai pe plaja privata de care dispune,  dotata si cu  cabine de schimb, dus si toaleta.
Pe plaja privata, Vila Brancoveanu detine si o terasa frumos amenajata, unde va puteti relaxa savurand cocktailuri si bauturi racoritoare.
La cerere si la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de spalatorie si calcatorie, transfer de la/la aeroport.
Serviciul de curatenie este zilnic si gratuit.
Parcarea este publica, in fata vilei.
In apropierea vilei se afla statia de autobuz si gara din Eforie Sud.
Check – in   ora 14
Check – out  ora 12
Nu se permite cazarea cu animale de companie.